Hoe schrijf je een aantrekkelijke synopsis?


Het schrijven van een synopsis is als balanceren op een dun koord: wat laat je weg en hoe houd je de samenvatting van je verhaal toch duidelijk én aantrekkelijk? Er is in elk geval één element dat je niet kunt weglaten…


Synopsis is een chic woord voor een samenvatting. Vooral bij fantasy en sciencefiction is zo’n samenvatting bijzonder nuttig. Zo ziet de uitgever in één oogopslag waar je boek om draait. Daarom schreef ik een gastblog voor fantasy-schrijven.nl over hoe je een synopsis zo strak en overtuigend mogelijk kan maken.

#synopsis #samenvatting #uitgeverij #uitgeven #manuscript #invulboek

34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Tel: 06 - 106 54 704

E-mail: info@evelinebroekhuizen.com

 

KvK-nummer: 58482210

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2020 by Eveline Broekhuizen, Wieringerwaard. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie