Focus & flow traject

Je bent al een tijdje bezig met het schrijven van je boek. Maar op de een of andere manier komt het elke keer weer onder aan je prioriteitenlijstje te staan. Terwijl je weet dat jouw verhaal ertoe doet. Dat jouw boek het verschil kan maken. 

Je pakt het schrijven telkens weer op, maar hebt steeds meer moeite om door de bomen het bos te blijven zien. Je wilt je persoonlijke ontwikkeling delen, je vakkennis én je praktijkervaringen. Hoe stop je dat allemaal in één boek?

Met het Focus & Flow traject werken we samen een structuur uit, zodat je weer overzicht hebt en gefocust de hoofdstukken kunt uitwerken. Mét voldoende ruimte om je intuïtie te volgen en mee te gaan met de flow.

Wat ontvang je? 

  • Dit traject duurt 6 maanden en bestaat uit 3 focussessies en 3 feedbacksessies. We starten met een focussessie, waarna je de ideeën gaat uitwerken en de teksten gaat uitschrijven. Vervolgens geef ik feedback op de tekst. Zo wisselen de sessies zich af en heb je een goede stok achter de deur om je verhaal af te maken.

  • Aan het eind van het traject heb je een manuscript dat klaar is om naar een uitgever of redacteur te sturen. 

  • De focussessies duren 1,5 uur en kunnen online of offline plaatsvinden. Samen werken we de structuur en opbouw van je boek uit. Je ontvangt advies over het schrijf- en uitgeefproces en ik help je om je schrijfblokkades te doorbreken. Deze sessies zijn op maat: we bepalen samen wat we zullen behandelen.

  • In de feedbacksessies ontvang je opmerkingen en aanwijzingen in de tekst om je verhaal naar een hoger niveau te tillen. Vervolgens bespreken we de feedback in een online sessie van 1 uur.

  • Bovendien kun je elke maand meedoen met de online Focus & Flow schrijfochtend

Daan Jensen:

'Eveline is een professional. Vanaf de start van onze samenwerking voelde ik dat ik er niet meer alleen voor stond. Ze hielp me met de tekst, de inhoud en het houden van overzicht. En ze deed meer. Ze is een motivator en wist altijd haarfijn de juiste momenten, en toon, te kiezen om me weer op het (soms verloren) spoor te zetten. Ik hoop dat ze me bij mijn volgende boek weer wil coachen!'

Wil je meer weten? Laten we kennismaken. Ik hoor graag waar jouw boek over gaat en ben benieuwd of er een klik tussen ons is. 

Elibro-2019-KimdeVriesFotografie-14.jpg