top of page
Eveline Broekhuizen structuur.jpg

Intuïtieve structuursessie

Je hebt ideeën voor een boek, bent misschien al begonnen met schrijven en vraagt je af: hoe nu verder? Hoe maak ik van al die losse onderwerpen, teksten en scènes een boek? 

Een heldere structuur biedt houvast; niet alleen aan de lezer maar ook aan jou tijdens het schrijven. Door de verhaallijnen in beeld te brengen zie je vanzelf hoe je boek nog beter kan worden.

Tijdens deze sessie help ik je om even uit je hoofd te komen en contact te maken met datgene wat jouw hart sneller laat kloppen. Vanuit die basis brengen we de onderwerpen of scènes in kaart en ontstaat een stevige structuur. 

 

Mina Yasien:

'Voordat we begonnen, hebben we eerst een hele fijne meditatie gedaan met freewriting. Dit werkte heel goed voor mij om te aarden en de juiste intentie te zetten.

Mijn verhaal kreeg eindelijk vorm, en daardoor heb ik nu alle ruimte en vrijheid om ergens naartoe te werken. Het storyboard brengt duidelijkheid en alles is eindelijk op orde.

 

Dit heeft heel wat zorgen van mijn schouders weggenomen, en nu kan ik weer lekker gaan creëren! Het was precies wat ik had gehoopt tijdens de structuursessie, tot in elk detail.

 

Een aanrader voor elke schrijver die even vastzit op het gebied van structuur.' 

Annebelle Nootenboom:

'Ik dacht eigenlijk dat je in 2,5 uur niet de volledige structuur van een boek kon bepalen, maar ik was echt verrast door het eindresultaat.

Na de sessie was ik echt tevreden met de opzet die we samen hadden neergezet. Dat ging heel vloeiend, als vanzelf, maar toch met fijne handvatten.

 

Het heeft me weer dat borrelende motiverende gevoel gegeven dat dit verhaal verteld moet worden.'

resultaten schrijfcoaching.png
resultaten schrijfcoaching.png
resultaten schrijfcoaching.png

Wat ontvang je?

 

2,5 uur 1 op 1 coaching, offline, in een inspirerende coachruimte in Schagen

 

een storyboard met een structuur die houvast biedt én ruimte voor creativiteit

 

een kapstok voor de inhoudsopgave en hoofdstukindeling van je boek

De investering voor de structuursessie is € 497 

In april is 1 plek beschikbaar

In mei zijn 2 plekken beschikbaar

bottom of page