top of page
Eveline Broekhuizen feedback.jpg

Schrijven & Sparren

Schrijf ik goed genoeg? Die vraag houdt vrijwel elke schrijver bezig. Laat je niet tegenhouden door de twijfels of je wel goed genoeg bent, maar vervang ze door de vraag: wat kan er beter?

 

Anders dan je collega, beste vriend of buurvrouw, vertel ik je niet alleen wat er goed gaat en wat er beter kan, maar laat ik je ook zien hoe je dit kunt aanpakken en welk effect dit heeft. Samen ontdekken we de potentie van jouw teksten en ik daag je uit om jouw unieke stem en expertise tot uiting te brengen.

 

Dankzij het strippenkaartsysteem lever je telkens korte teksten in. Dat werkt als een goede stok achter de deur en zo houden we de vaart erin!

resultaten schrijfcoaching.png
resultaten schrijfcoaching.png
resultaten schrijfcoaching.png

Wat ontvang je?

 

Een strippenkaart van 5 of 10 strippen

Elke strip is feedback op 4000 woorden waard (ongeveer 10 pagina's) óf 1 uur online sparren

 

Opmerkingen, aanwijzingen en suggesties in de marge bij de tekst, zodat je direct ziet wat je kunt verbeteren en wat het effect is


 

Anne-Marie Kruiper:

'Eveline liet me door haar feedback dieper in mezelf afdalen waardoor er herinneringen en gedachtes naar boven kwamen waar ik aanvankelijk niet bij had stil gestaan. Er kwam meer diepgang in het verhaal.

Zet de eerste stap, begin eraan en met Eveline als coach zul je succes boeken!'

 

Regina van de Berg:

​'Eveline geeft professionele feedback op een waarderende, constructieve toon. Het maakt het schrijven zoveel aantrekkelijker als je kunt sparren met een professional met wie het ook persoonlijk klikt.'

Betty van Brunschot:

'Eveline als schrijfcoach is een cadeau voor iedere (beginnende) schrijver. Ze helpt je fantastisch als je niet weet waar je moet beginnen of eindigen. 


Eveline durfde in mijn boek te geloven, waardoor ik dat zelf ook ben gaan doen.


Ze is warm en empathisch, wat ik zeer kan waarderen. Bij het schrijven van een autobiografie laat je iemand toch stiekem heel dichtbij, bij Eveline heb ik dat enkel als prettig ervaren.'

De investering voor een 5 strippenkaart is € 650 en voor een 10 strippenkaart € 1100 exclusief btw

bottom of page