Over het delen van je passie


Afgelopen weekend was ik op de boekpresentatie van De magie van tuinieren. Daar sprak ik over passie, want dat is waar het in dit boek om draait. De magie van tuinieren, dat is de passie van de auteur Wim Paul. En die wil hij graag delen.


Mijn passie als redacteur is mensen helpen hun verhaal te vertellen en te delen. Ik begeleid schrijvers bij de geboorte van hun boek en zorg ervoor dat hun boodschap overkomt op het publiek. Want als iets je passie is, ligt dat vaak zo dicht bij je hart, dat het lastig kan zijn om het goed over te brengen aan iemand die een andere passie heeft of zijn passie op een andere manier uit.

Daar help ik schrijvers mee. En daar heb ik ook Wim Paul mee geholpen. In De magie van tuinieren heb ik vooral meer opbouw en structuur aangebracht. Eerst ga je gewoon eens naar buiten en bekijk je de tuin, zonder vooroordelen. Dan begin je te dromen en visualiseren. Een plan ontstaat. Je gaat aan de slag, wroet in de aarde, en overwint obstakels.


Langzamerhand word je je steeds bewuster van de ontwikkeling die je tuin doormaakt. En het mooie van dit boek is dat die ontwikkeling ook voor jou persoonlijk geldt. Daarmee is de deur opengezet naar groei, richting een hoger doel: de magie van tuinieren.

In dit boek nodigt Wim Paul jou ook uit om te ontdekken wat jouw passie is. ‘Volg in alles wat je doet je hart,’ schrijft hij. ‘Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Waar gaat jouw ziel van zingen? Dan kom je al gauw uit bij het woord passie. Passie ga je uitstralen, en dat werkt aanstekelijk: met jouw vuur steek je als vanzelf anderen aan.’


Wim Paul heeft zijn intuïtie gevolgd en 22 maanden later heeft dit geleid tot een prachtig boek waarmee hij zijn boodschap kan delen. Ben je geïnspireerd door zijn verhaal en denk je: een boek schrijven, dat wil ik ook? Neem contact met me op en laat me je hiermee helpen!

#passie #delen #boodschap #boek

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Tel: 06 - 106 54 704

E-mail: info@evelinebroekhuizen.com

 

KvK-nummer: 58482210

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2020 by Eveline Broekhuizen, Wieringerwaard. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie