Durf jij om hulp te vragen?


Zelfstandig ondernemer: het klinkt zo mooi. Maar hoe ondernemend ben je als je alles alleen doet? Oftewel: durf jij om hulp te vragen? In mijn gastblog voor Zij Onderneemt vertel ik meer over mijn ontwikkeling als zelfstandig ondernemer.


Mijn werkplek

Als auteur ben je in zekere zin ook zelfstandig ondernemer. Wie vraag jij om hulp bij het schrijven van je verhalen? En wie betrek je bij het uitgeven van je boek? Want dat is nog een hele onderneming...

Ik help je graag! Dus als je vragen hebt over schrijven, uitgeven of ondernemen, stel ze dan hieronder.

#zelfstandig #ondernemen #ondernemer #hulp

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Tel: 06 - 106 54 704

E-mail: info@evelinebroekhuizen.com

 

KvK-nummer: 58482210

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2020 by Eveline Broekhuizen, Wieringerwaard. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie