top of page

Van idee tot boek


Redigeren, reviseren, corrigeren: wanneer je als schrijver klaar bent met je tekst, vliegen de termen je om de oren. Elke freelancer lijkt wel een andere definitie te hanteren voor de werkzaamheden die hij uitvoert.

Om hier duidelijkheid in te scheppen, heb ik twee gastblogs geschreven voor de Online Schrijfschool van Marjon Sarneel. Het eerste blog, over schrijfcoaches, proeflezers en redacteurs, vind je hier. Het tweede blog, over de verschillende termen voor redactie, kun je hier lezen.

Als overzicht maakte ik een infographic bij deze blogs. Die kun je hier bekijken en downloaden. Binnenkort maak ik ook een infographic van het gehele redactieproces.

Heb jij specifieke vragen over de redactie van je boek? Laat het me weten in een reactie onder aan dit blog. Ik help je graag!


Stap voor stap van idee tot boek

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page