top of page
Je eigen boek in de boekhandel.jpg
€ 47,-

Masterclass

Geef je boek uit

Hoe vind je een uitgever? Of is het slimmer om je boek zelf uit te geven? In deze online masterclass maak ik je wegwijs in het boekenvak.

Elibro-2019-KimdeVriesFotografie-45.jpg
€ 147,-

Online cursus 

In 4 stappen een businessplan voor je boek

Een boek uitgeven is een onderneming op zich. Start met een plan en werk in 4 stappen naar succes met je boek.

In 4 stappen een succesvol businessplan voor je boek

Je eigen boek uitgeven - voelt dat als een droom die je ooit eens waar zal maken? Maak die droom bereikbaar; start met een businessplan. 

Het uitgeven van je boek is een stuk makkelijker dan een paar jaar geleden. Er zijn allerlei mogelijkheden om jouw boek met de wereld te delen. Maar dat betekent wel dat je keuzes moet maken. Van papiersoort tot boekhandelskorting, van POD tot CB.

Ben je onbekend in het boekenvak en heb je geen idee wat er allemaal komt kijken bij het uitgeven van je boek? In deze online cursus leer je stap voor stap waar je aan moet denken bij het uitgeven van je boek.  

Of je nu net begint met schrijven of al bijna klaar bent: het succes van jouw boek begint met een plan.

 

Wil jij:

  • je boek leren pitchen, zodat je op elk moment een krachtig en overtuigend antwoord hebt op de vragen 'waar gaat jouw boek over' en 'waarom zou ik het moeten lezen'? 

  • de kneepjes van het boekenvak leren kennen zodat je beginnersfouten kunt voorkomen?

  • ontdekken hoe je jouw ideale lezer bereikt?

  • weten welke hulp je wanneer kunt inschakelen en waar je op moet letten in de samenwerking met uitgevers, redacteurs en vormgevers?

  • je boek verkopen op een manier die bij jou past?

 

Meld je dan aan voor de online training In 4 stappen een succesvol businessplan voor je boek. Volg het stappenplan en boek succes.

Wat kun je verwachten? 

In je eigen tempo doorloop je vier stappen.

Stap 1: Start bij de kern van je boek

Eerst keer je naar binnen, om de waarde van je boek krachtig onder woorden te brengen. Je leert pitchen en stelt overtuigende USP's op. 

Stap 2: Focus op de lezer

In de volgende stap leer je jouw ideale lezer beter kennen, zodat je ontdekt hoe je met haar in contact kan komen en waar zij jouw boek zal kopen.

 

Stap 3: Schakel hulp in

Krijg inzicht in de verschillende fasen van het uitgeefproces, van de eerste versie tot en met de distributie van je boek. Van welke expertises kun je gebruikmaken en waar moet je op letten in die samenwerkingen?  

Stap 4: Verkoop je boek met succes

Ontdek welke plek jouw boek inneemt in je bedrijf, zodat je je boek met succes kunt verkopen op een manier die bij jou, je bedrijf en je lezers past. 

De online training start binnenkort en blijft een jaar lang beschikbaar. Meld je aan voor de wachtlijst, dan neem ik contact met je op en houd ik je op de hoogte.  

Elibro-2019-KimdeVriesFotografie-45.jpg
Anker 1
bottom of page