top of page

do 19 nov

|

Online masterclass via Zoom

Masterclass voor coaches: Schrijf een boek dat ertoe doet

Als coach zie je elke dag dat jouw verhaal ertoe doet. Je raakt je klanten en brengt ze in beweging. Maar hoe verwerk je dat in een boek?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Masterclass voor coaches: Schrijf een boek dat ertoe doet
Masterclass voor coaches: Schrijf een boek dat ertoe doet

Tijd en locatie

19 nov 2020, 09:30 – 11:00

Online masterclass via Zoom

Over het evenement

Voel je de noodzaak om een boek te schrijven, maar raak je verdwaald in al je ideeën? Ben je al een paar keer begonnen met schrijven maar loop je telkens vast? 

Als coach weet je welke impact jouw boek kan maken. Daarom wil je je persoonlijke ontwikkeling delen, je vakkennis én je praktijkervaringen. Maar hoe stop je dat allemaal in één boek? Hoe houd je overzicht en vind je de juiste structuur? 

In de masterclass Schrijf een boek dat ertoe doet help ik je om een duidelijke richting te geven aan je boek. Vanuit jouw missie stel je scherp wat je met dit boek wil bereiken, wie je wil bereiken en waarom. Deze stappen worden zo vaak overgeslagen en daardoor lopen heel veel schrijvers vast. 

Voel jij ook dat je je verhaal wil delen, je missie wil uitdragen en impact wil maken? Voel jij ook dat het nu tijd is voor jouw boek? 

Bonus: persoonlijke feedback op je inleiding 

De inleiding wijst je de weg. Het is een van de lastigste onderdelen van je boek. Veel mensen schrijven de inleiding achteraf, want pas dan weet je waar je naartoe werkt. Maar hoe eerder je die koers bepaalt, hoe makkelijker het schrijven wordt. 

Daarom krijg je in deze masterclass de handvatten om de richting van jouw boek te bepalen, zodat jouw boek er echt toe doet. 

Na de masterclass kun je de inleiding uitwerken én neem ik de tijd om je persoonlijke feedback te geven, zodat je doelgericht verder kunt schrijven aan je boek. 

Over mij

Mijn naam is Eveline Broekhuizen. Ik ben schrijfcoach voor coaches die een boek schrijven. Vanuit mijn ruime ervaring in het boekenvak breng ik orde in de chaos van al je ideeën en zorg ik dat je de lezer raakt, zodat je een boek schrijft dat er echt toe doet. 

Het liefst werk ik met coaches die een boek schrijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, omdat zij zo’n duidelijke drive voelen om hun boek de wijde wereld in te brengen. Vanuit die drive gaan we aan de slag in de masterclass. 

Heb je een vraag over de masterclass? Twijfel je of het geschikt is voor jou of wil je meer weten? Laat het me weten! Mail naar info@evelinebroekhuizen.com of bel: 06 - 106 54 704. 

Andere coaches over de masterclass:

'Het was heel fijn om naar je te luisteren én aan het werk te zijn gezet. Ik kan niet wachten om te starten met het schrijven van de inleiding en ben erg benieuwd naar jouw feedback en visie hierop!'

'Ik zie nu nog scherper het belang en de meerwaarde van mijn boek in. Niet alleen voor de lezers, maar ook voor mijn expertstatus. Ook vond ik het heel fijn dat ik in zo’n korte tijd mijn structuur zoveel helderder heb. Wat kan een coach toch gelijk een verschil maken.'  

'De masterclass met jou was de eerste stap om weer dichter bij mijn boek te komen.'

'Leuk en nuttige en inspirerende masterclass, die maakt dat je direct helder hebt hoe je met de inleiding van je boek aan de slag kan gaan. Eveline heeft een fijn stappenplan en vragen die structuur aanbrengen in alles wat ik in mijn hoofd heb.'

Tickets

  • Online masterclass

    De link voor de online meeting ontvang je via e-mail.

    € 47,00
    Btw: +€ 9,87 btw
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page