top of page

Ben jij een coach of ervaringsdeskundige en wil je het nu echt gaan doen? Dat boek schrijven waar je al zo lang van droomt? Een boek om jouw verhaal te delen. Een boek om je missie uit te dragen. Een boek om impact te maken.

Maar hoe doe je dat? Het schrijven van een boek voelt misschien als het beklimmen van de Mount Everest, maar ook die top bereik je stap voor stap.

Als schrijfcoach ben ik er voor jou. Ik begeleid je 1-op-1 tijdens het hele schrijfproces, zodat je door de bomen het bos blijft zien. Samen brengen we de beste versie van jouw verhaal naar boven, zodat je een boek schrijft dat de lezer raakt.

Wil jij dat jouw boek er écht komt? Klik op de knop hieronder om te zien wat ik voor je kan betekenen. 

DaanJensen_SetVexy_6954.jpg

Daan Jensen

Eveline is een professional. Vanaf de start van onze samenwerking voelde ik dat ik er niet meer alleen voor stond. Ze hielp me met de tekst, de inhoud en het houden van overzicht. En ze deed meer. Ze is een motivator en wist altijd haarfijn de juiste toon te kiezen om me weer op het (soms verloren) spoor te zetten.

Joan.jpg

Joan Bieger

Ik vind Eveline echt TOP! Zij wist mij heel goed te bemoedigen, kon precies die woorden gebruiken die bij mij aansloten en ik voelde dat ze mijn boek echt de moeite waard vond!  

Evelyn Koelewijn.jpg

Evelyn Koelewijn

Wat een TOP schrijfcoach ben jij voor mij! Telkens als ik te veel in mijn hoofd ga zitten en me te veel focus op het eindresultaat, stimuleer jij mij om gewoon te schrijven. Dat maakt dat mijn  schrijfproces weer gaat stromen en ik opnieuw plezier krijg in het proces. 

GRATIS E-BOOK

Stel jij het schrijven van je boek telkens uit? Ontdek hoe je korte metten maakt met die schrijfsmoesjes.   

Eerst even kennismaken?

Je boekidee is als een pasgeboren kind: dat  geef je niet zomaar uit handen. Daarom kan ik me goed voorstellen dat je eerst even kennis met me wil maken om te kijken wat ik voor jou en jouw boek kan betekenen. Laten we kijken of we een klik hebben!

Eveline_kaartendeck_def1.jpg

Uitgelicht: kaartendeck voor schrijfinspiratie

Mijn kaartendeck 'De moed om te schrijven' moedigt je aan diepere lagen van jezelf te leren kennen, zodat je begint én blijft schrijven. De unieke combinatie van quotes, inzichten en schrijfoefeningen laat de woorden stromen vanuit je hart.

Het schrijven van een boek duurt algauw negen maanden. Waar je die tijd vandaan haalt? Dat lees je in mijn nieuwe blog. 

bottom of page