top of page

Op aanvraag

|

Retreat/festival/evenement/boekwinkel

Workshop Intuïtief schrijven

Ontdek welke verhalen er verborgen zitten in jou

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Workshop Intuïtief schrijven
Workshop Intuïtief schrijven

Tijd en locatie

Op aanvraag

Retreat/festival/evenement/boekwinkel

Over het evenement

Hoe begin je met schrijven? Zit je tegen een blanco pagina aan te kijken of naar een knipperende cursor op je lege scherm? Of kun je juist niet kiezen uit alle ideeën die in je opkomen?

In deze workshop geeft schrijfcoach Eveline Broekhuizen diverse inspiratieshots zodat je gemakkelijk start met schrijven. Laat je meenemen in een begeleide meditatie, kies een kaartje uit het kaartendeck De moed om te schrijven en ontdek dat schrijven vanuit intuïtie haast vanzelf gaat. De inzichten en oefeningen inspireren je om je eigen stem te vinden, je zelfvertrouwen te vergroten en de woorden te laten stromen vanuit je hart.

Voel jij dat het tijd is voor jouw verhaal? 

'Wat een feestje om vrij te schrijven wat er in je op komt en er niet over na te denken of het wel klopt en wat een ander ervan zou vinden.' - Rita

'Wat een mooie opdrachten. Ik heb inzicht gekregen in mijn denken en wat mijn grootste verlangen op het gebied van schrijven is.' - Ilone

Eveline Broekhuizen (1983) woont in Wieringerwaard en is schrijfcoach. Ze begeleidt ondernemers en ervaringsdeskundigen met het schrijven van een boek. Haar kaartendeck De moed om te schrijven moedigt aan om te schrijven vanuit intuïtie en te ontdekken welke verhalen er verborgen zitten in jou.

Deel dit evenement

bottom of page