top of page

vr 15 apr

|

Schagen

Workshop Intuïtief schrijven

Ontdek welke verhalen er verborgen zitten in jou

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Intuïtief schrijven
Workshop Intuïtief schrijven

Tijd en locatie

15 apr 2022, 14:00 – 16:00 CEST

Schagen, Gedempte Gracht 71-75, 1741 GB Schagen, Nederland

Over het evenement

Hoe begin je met schrijven? Zit je tegen een blanco pagina aan te kijken of naar een knipperende cursor op je lege scherm? Of kun je juist niet kiezen uit alle ideeën die in je opkomen?

In deze workshop geeft schrijfcoach Eveline Broekhuizen diversie inspiratieshots zodat je gemakkelijk start met schrijven. Laat je meenemen in een begeleide meditatie, kies een kaartje uit het kaartendeck De moed om te schrijven en ontdek dat schrijven vanuit intuïtie haast vanzelf gaat.

Speciaal ter gelegenheid van de Boekenweek met het thema Eerste liefde vindt deze schrijfworkshop live plaats in boekhandel Plukker in Schagen. Samen richten we ons op onze grote liefde: schrijven. De inzichten en oefeningen inspireren je om je eigen stem te vinden, je zelfvertrouwen te vergroten en de woorden te laten stromen vanuit je hart.

Voel jij dat het tijd is voor jouw verhaal? Meld je aan voor de workshop Intuïtief schrijven.

'Wat een feestje om vrij te schrijven wat er in je op komt en er niet over na te denken of het wel klopt en wat een ander ervan zou vinden.' - Rita

'Wat een mooie opdrachten. Ik heb inzicht gekregen in mijn denken en wat mijn grootste verlangen op het gebied van schrijven is.' - Ilone

Eveline Broekhuizen (1983) woont in Wieringerwaard en is schrijfcoach. Ze begeleidt coaches en ervaringsdeskundigen met het schrijven van een boek. Haar kaartendeck De moed om te schrijven moedigt aan om te schrijven vanuit intuïtie en te ontdekken welke verhalen er verborgen zitten in jou.

Tickets

  • Workshop Intuïtief schrijven

    Deelname aan de schrijfworkshop, inclusief koffie/thee/water, pen & papier

    € 20,00
    Btw: Btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page