top of page

wo 16 feb

|

Via Zoom

Verbinding met je verhaal

Ben jij van plan om in 2022 je boek te schrijven? Schrijfcoaches Eveline Broekhuizen en Kelly Meulenberg helpen je op weg! We geven je diverse inspiratieshots en praktische oefeningen zodat jij én je lezers verliefd worden op je boek.

Deze schrijfochtend zit vol
Bekijk de andere evenementen
Verbinding met je verhaal
Verbinding met je verhaal

Tijd en locatie

16 feb 2022, 19:30 – 21:30 CET

Via Zoom

Over het evenement

Deze online schrijfworkshop staat in het teken van het thema: verbinding. Als schrijver zoek je verschillende verbindingen en verbanden: met je inspiratiebronnen, met de gebeurtenissen van je (levens)verhaal en met je lezers.

Tijdens deze workshop bundelen Eveline Broekhuizen en Kelly Meulenberg hun krachten. Het maakt niet uit of je fictie of non-fictie schrijft! We bieden je schrijftechnieken die in alle genres bruikbaar zijn. Daarnaast is het inspirerend om je teksten en ervaringen met de andere schrijvers te delen.

We geven je diverse inspiratieshots zodat je met meer motivatie en plezier je boek schrijft. Ook krijg je praktische oefeningen om je tekst duidelijker op papier te zetten. Zo wordt dit het jaar van jouw boek!

Eveline Broekhuizen is schrijfcoach. Ze begeleidt coaches en ervaringsdeskundigen met het schrijven van een boek over persoonlijke ontwikkeling. Eveline helpt je om focus te vinden in je boekideeën, je schrijfflow te ontdekken en een uitgever te vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft ze het kaartendeck De moed om te schrijven gemaakt, dat aanmoedigt om te schrijven vanuit intuïtie en te ontdekken welke verhalen er verborgen zitten in jou.

Kelly Meulenberg is schrijfcoach voor fictieschrijvers. Ze helpt beginnende en ervaren schrijvers van romans, thrillers en fantasyverhalen om een steengoed boek te schrijven. Ze is je stok achter de deur, helpt je in te zien wat je sterke punten zijn en is een echte nerd op het gebied van verhaalstructuur. Haar boek Schrijverig staat vol tips en oefeningen om schrijftwijfels om te denken en nieuwe inspiratie en ideeën op te doen.

Schrijf je mee?

Tickets

  • Online schrijfworkshop

    De link voor de Zoom-meeting ontvang je via de mail.

    € 39,00
    Btw: btw inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page