top of page

vr 17 apr

|

Barsingerweg 35

Stop met dromen, start met schrijven

Ben jij een coach en droom je al jaren van het schrijven van je eigen boek? Een boek om jouw verhaal te delen, je missie uit te dragen en impact te maken. Maar hoe doe je dat? In deze workshop help ik je op weg.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stop met dromen, start met schrijven
Stop met dromen, start met schrijven

Tijd en locatie

17 apr 2020, 14:00 – 17:00

Barsingerweg 35, Barsingerweg 35, 1766 GE Wieringerwaard, Nederland

Over het evenement

Wil je graag een boek schrijven maar weet je niet hoe je moet beginnen? Barst je van de ideeën maar heb je moeite om je verhaal op papier te krijgen? Vaak zitten er allerlei gedachten in je hoofd die je weerhouden om te gaan schrijven. In deze workshop leer je hoe je die belemmerende gedachten kunt parkeren en hoe je je kunt richten op wat jij wilt bereiken met jouw boek.

Vanuit die missie help ik je om door de bomen het bos te blijven zien en te schrijven vanuit je hart, in plaats van te verdwalen in de doolhof van ideeën. Ik combineer mindfulness met storytelling en creatieve schrijfoefeningen, zodat je ontdekt hoe je het schrijven volhoudt en hoe je de lezer raakt. Daarnaast deel ik graag mijn jarenlange ervaring in het boekenvak. In een huiselijke setting met maximaal drie deelnemers heb je alle ruimte om je vragen te stellen over het schrijven van een boek. 

Voor wie?

Voor coaches die een boek willen schrijven over hun vakgebied en/of over (hun) persoonlijke ontwikkeling. 

Vertel jij jezelf dat je geen schrijver bent? Of dat je nog niet genoeg weet of kunt om een boek te schrijven? Ik help je graag bewijzen dat je het wel degelijk kunt. Twijfel je of deze workshop wel geschikt is voor jou, stuur dan een maitlje naar info@elibrotekstenredactie.com. Ik help je graag verder.  

Waar & wanneer?

Vrijdag 17 april 

Van 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

Barsingerweg 35, 1766 GE Wieringerwaard

€ 77,- inclusief btw

Inclusief notitieboekje, pen, koffie, thee & lekkers

Neem je laptop mee ;-) 

Over mij

Ik ben schrijfcoach voor coaches die een boek schrijven. Begonnen als redacteur, wat ik jaren met veel plezier heb gedaan. Dankzij de boeken die ik onder ogen kreeg, de schrijvers met wie ik samenwerkte en mijn persoonlijke ontwikkeling, ontdekte ik steeds meer dat ik wil en kan coachen. Niet alleen nakijken en controleren, juist inspireren, meedenken en motiveren. Ik breng orde in de chaos van al je ideeën, maak je wegwijs in het boekenvak, help je verder en zorg dat je blijft schrijven, zodat je jouw boek aan de wereld kunt presenteren. 

Inmiddels heb ik ruim tien jaar ervaring en tientallen auteurs begeleid tijdens het schrijven van hun boek. Toen ik een paar jaar geleden mindfulness ontdekte, merkte ik dat je dit geweldig kunt gebruiken als inspiratie en voorbereiding om te schrijven vanuit je hart. Sindsdien schrijf ik weer en geef ik mijn lessen via coaching door aan andere ondernemers. En in deze workshop geef ik die kennis graag door aan jou! 

Over de workshop

'Eveline haalt je uit je comfortzone waardoor je creativiteit volop de ruimte krijgt. Fijne mix van iets leren en schrijfopdrachten. Een aanrader voor iedere ondernemer die iets met schrijven wil doen!' – Melissa Kamstra, de handcoach 

'Als journalist weet ik natuurlijk hoe ik moet schrijven. Maar het is mooi om te zien dat Eveline je toch blijft uitdagen om creatief te zijn. Het enthousiasme van Eveline draagt daar alleen maar aan bij. Extraatje: de korte meditatie voor de workshop maakt je nóg bewuster van je zintuigen en prikkelt des te meer.' – Manon de Boer 

Tickets

  • Start met schrijven

    Inclusief btw, koffie, thee, lekkers, notitieboekje en pen.

    € 77,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page