top of page

Online

|

11 e-mails met filmpjes en opdrachten

Start met de basis van je boek

Onderneem je met hart en ziel en wil je een boek schrijven dat impact maakt? Start online met een stevige basis en leer schrijven met focus en flow.

Start met de basis van je boek
Start met de basis van je boek

Tijd en locatie

Online

11 e-mails met filmpjes en opdrachten

Over het evenement

Van 1001 ideeën naar de basis van je boek

Je onderneemt met hart en ziel en wil een boek schrijven dat impact maakt. Een boek dat het leven van de lezer verandert, een boost betekent voor je business en waarde creëert voor de wereld. Wil je die droom niet langer uitstellen, start dan met de online training Van 1001 ideeën naar de basis van je boek.

In 5 weken ontdek je hoe je een stevige basis voor je boek neerzet die bijdraagt aan jouw missie als ondernemer. Stap voor stap neem ik je mee, zodat je leert schrijven met focus en flow. Bovendien ontvang je persoonlijke feedback op je flaptekst!

Na deze training:

• heb je overzicht over al je ideeën voor je boek

• kies je bewust wat wel en niet bij jouw boek past

• schrijf je vanuit je hart en raken jouw teksten de lezer

• heb je een stevige basis voor je boek en een aantrekkelijke flaptekst 

Ontvang 11 e-mails met inspirerende filmpjes en motiverende opdrachten om je doel en doelgroep te bepalen en je schrijfroutine te ontdekken. 

In deze training leer je: 

• hoe je schrijft met focus en flow

• wat je met je boek wilt bereiken voor je bedrijf 

• wie je ideale lezer is

• wat een logische opbouw is voor je boek

Bespaar kostbare tijd door te beginnen met de basis van je boek en een stevig fundament te bouwen. Hoe eerder je hier hulp bij vraagt, hoe beter je boek wordt. Daarom ontvang je naast alle schrijftips ook persoonlijke en opbouwende feedback op je flaptekst

Bij het nakijken van management- en ondernemersboeken kom ik telkens dezelfde valkuilen tegen, zoals het ontbreken van een heldere structuur. 'Had ik dat maar van tevoren geweten,' verzuchtten veel schrijvers na de redactie van hun boek; dat had ze een hoop werk gescheeld. Jij kunt nu de vruchten plukken van mijn jarenlange ervaring als schrijfcoach en redacteur! Start met een stevige basis, start met de training Van 1001 ideeën naar de basis van je boek

Tickets

  • Online basistraining

    Na aanmelding en betaling ontvang je een e-mail ter bevestiging en gaat de online training van start.

    € 189,00
    Btw: btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page