top of page

di 01 feb

|

Video training via mail

Schrijven over gevoelige onderwerpen in 5 stappen

Je wil jouw verhaal schrijven, maar elke keer als je begint voelt het zwaar om in de emoties van toen te duiken. Met deze videotraining krijg je praktische oefeningen om te beginnen met schrijven en je verhaal uit te werken, zodat het schrijven over gevoelige ontwerpen lichter wordt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Schrijven over gevoelige onderwerpen in 5 stappen
Schrijven over gevoelige onderwerpen in 5 stappen

Tijd en locatie

01 feb 2022, 09:00

Video training via mail

Over het evenement

Jouw verhaal uit je hoofd en op papier; dat verlangen voel je telkens weer. Maar elke keer als je eraan begint, kom je erachter dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. Het voelt zwaar om weer in die emoties van toen te duiken en zodra de dagelijkse drukte toeneemt, haak je af.

Voel je toch dat je meer met jouw verhaal wil? Al is het alleen maar voor jezelf en je naasten. Of misschien wil je een groot publiek inspireren met jouw boek?

Ik heb zelf ervaren, met mijn coachklanten en met mijn kinderwensverhaal, hoe lastig het kan zijn om te schrijven over zware, persoonlijke onderwerpen. En toch ga ik zitten en schrijven, elke keer weer. 

Wil je weten hoe ik dat doe en welke tools ik gebruik voor mijn coachklanten? Dat ga ik je in deze videotraining leren. 

In 5 praktische stappen ga je daadwerkelijk aan de slag en schrijf je de de eerste scène van jouw verhaal. 

 • Stap 1: Neem de tijd om op verhaal te komen
 • Stap 2: Kom in beweging
 • Stap 3: Begin klein
 • Stap 4: Zoom uit
 • Stap 5: Geef je verhaal betekenis

De videotraining is vanaf 1 februari 2022 beschikbaar. Je ontvangt de link in je mail zodat je de 5 stappen in je eigen tempo kunt volgen, waar en wanneer jij wil. 

Bestel de training nu in de voorverkoop voor slechts 27 euro. Vanaf 1 februari betaal je 37 euro. 

'Eveline heeft een prachtige schrijfworkshop gegeven aan alle ouders die mij een traject volgen. Deze ouders zijn allemaal een kindje verloren. Voor veel ouders is het fijn om hun verhaal op papier te zetten. Het is belangrijk dat het verhaal compleet is en dat dit ook bewaard blijft voor later. Daarnaast werkt het schrijven vaak ook therapeutisch. Toch is het soms lastig om daaraan te beginnen of loop je na bepaalde tijd vast. Met praktische tips helpt Eveline je op weg om niet alleen te beginnen met schrijven, maar ook met de struggles die je in een schrijfproces vaak tegenkomt. Ze helpt je om je verhaal zo op te schrijven, dat het niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander heel fijn kan zijn om te lezen. Deze workshop heeft niet alleen mijn klanten, maar ook mijzelf weer nieuwe inzichten en inspiratie gegeven!' - Hiske Kuilman, training en coaching bij babyverlies 

Tickets

 • Voorverkoop

  De videotraining is vanaf 1 december beschikbaar.

  € 27,00
 • Online training

  Vanaf 1 december 2021

  € 37,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page