top of page

vr 06 mrt

|

Praktijk Jouw Transformatie

Schrijf over jezelf vanuit je hart

Struggel jij ook met die eeuwig saaie 'Over mij'-pagina op je website? Niets is lastiger dan over jezelf schrijven. Claudia en Eveline helpen je om een authentieke tekst te schrijven, recht vanuit je hart, waarmee je jouw klant raakt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Schrijf over jezelf vanuit je hart
Schrijf over jezelf vanuit je hart

Tijd en locatie

06 mrt 2020, 14:00 – 17:00

Praktijk Jouw Transformatie, Fnidsen 77, 1811 NE Alkmaar, Nederland

Over het evenement

Vind jij het lastig om over jezelf te schrijven? Is de ‘Over mij’-pagina op je website een ellenlang verhaal over wat je in je leven hebt meegemaakt? Of staat op jou socialmedia-profiel een droge opsomming van je cv?  

Toch wil je op je website en op social media laten zien wie je bent en waar je voor staat. Want jij hebt een uniek verhaal te vertellen. 

Vaak zitten er allerlei gedachten in je hoofd die je weerhouden om te schrijven over jezelf. Vrouwenbreinexpert Claudia Koehoorn helpt je om die belemmerende gedachten te parkeren en schrijfcoach Eveline Broekhuizen zorgt je de woorden kunt laten stromen vanuit je hart. 

Je gaat waardevolle content creëren, waarin je laat zien wie je bent en wat jij te bieden hebt. Je haalt je ideeën uit je hoofd en zet ze op papier, zodat je nooit meer hoeft te aarzelen als je een korte bio moet aanleveren.  

Waar & wanneer?

Vrijdag 6 maart 2020

Van 14.00 tot 17.00 uur

Coachpraktijk Jouw Transformatie

Fnidsen 77, 1811 NE, Alkmaar

€ 178,- inclusief btw

Inclusief notitieboekje, pen, koffie, thee, lekkers

Neem je laptop mee ;-) 

Over Claudia Koehoorn van Jouw Transformatie

Ik ben gespecialiseerd in de verschillende werking van het mannen- en vrouwenbrein. Tijdens mijn studie psychologie en in mijn werk ontdekte ik dat mannen en vrouwen verschillen in hoe zij de wereld beleven en hoe zij met dingen omgaan. Vrouwen reageren heftiger op emoties en overtuigingen dan mannen en hebben er meer last van. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te bevrijden van emoties en overtuigingen die hen weerhouden het leven te leiden wat ze willen leiden. In mijn praktijk heb ik als counselor al vele vrouwen geholpen om hun eigen gedachten- en gedragspatronen te doorbreken waardoor ze vrijer en blij met zichzelf in het leven staan. Na een traject bij mij maak je de keuzes die bij je passen op de manier die bij je past, ga je ondernemen op de manier die bij jou past en krijg je de klanten die bij je passen.  

Over Eveline Broekhuizen van Elibro Tekst & Redactie

Als schrijfcoach en redacteur heb ik tientallen auteurs begeleid tijdens het schrijven van hun boek. Ik heb ruim tien jaar ervaring in het boekenvak, maar al die kennis en theorieën over 'hoe het moet' belemmerden mij om zelf te gaan schrijven. Toen ik een paar jaar geleden mindfulness ontdekte, merkte ik dat je dit geweldig kunt gebruiken als inspiratie en voorbereiding om te schrijven vanuit je hart. Sindsdien schrijf ik weer en geef ik mijn lessen door aan andere ondernemers. 

Over de workshop

'De woorden rolden op papier. Fijn om te ervaren. Aanrader!' - Petra Zwemmer 

'Een super leerzame workshop en inspirerende avond!' - Lenny Hoekstra

'Eveline haalt je uit je comfortzone waardoor je creativiteit volop de ruimte krijgt. Fijne mix van iets leren en schrijfopdrachten. Een aanrader voor iedere ondernemer die iets met schrijven wil doen!' - Melissa Kamstra  

Tickets

  • Schrijf over jezelf

    Inclusief btw, koffie, thee, lekkers, notitieboekje en pen.

    € 178,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page