top of page

Op aanvraag

|

Op aanvraag

Schrijf een boek vanuit je HART

Droom jij van het schrijven van een boek? Een boek om jouw verhaal te delen, je missie uit te dragen en impact te maken. Maar hoe doe je dat? Ik help je op weg met de H.A.R.T.-methode.

Registration is Closed
See other events
Schrijf een boek vanuit je HART
Schrijf een boek vanuit je HART

Tijd en locatie

Op aanvraag

Op aanvraag

Over het evenement

Wil je graag een boek schrijven maar weet je niet hoe je moet beginnen? Of barst je van de ideeën maar heb je moeite om je verhaal op papier te krijgen? Vaak zitten er allerlei gedachten in je hoofd die je weerhouden om te gaan schrijven. In deze workshop leer je hoe je die belemmerende gedachten even kunt parkeren en de woorden kunt laten stromen vanuit je hart. 

We gaan aan de slag met mijn Schrijf vanuit je H.A.R.T.-methode:   

  • Heldere missie - jouw boek is onderdeel van een groter plan. Ik help je om die droom helder voor ogen te krijgen 
  • Actie - schrijven is een kwestie van doen. Je krijgt de tools om te beginnen en te blijven schrijven.
  • Reset - verleg je focus naar de lezer en word je bewust van je blinde vlekken.
  • Toveren met taal - ontdek hoe je gebruik kunt maken van zintuiglijk schrijven, show don’t tell en storytelling, zodat je de lezer raakt en impact maakt met jouw verhaal.  

Waar & wanneer?

Deze workshop zal in de loop van 2020 georganiseerd worden in Alkmaar en Wieringerwaard. Heb je interesse, stuur dan alvast een mailtje naar info@elibrotekstenredactie.com. 

Over mij

Als schrijfcoach en redacteur heb ik tientallen auteurs begeleid tijdens het schrijven van hun boek. Ik heb ruim tien jaar ervaring in het boekenvak, maar al die kennis en theorieën over 'hoe het moet' belemmerden mij om zelf te gaan schrijven. Toen ik een paar jaar geleden mindfulness ontdekte, merkte ik dat je dit geweldig kunt gebruiken als inspiratie en voorbereiding om te schrijven vanuit je hart. Sindsdien schrijf ik weer en deel ik mijn kennis met andere auteurs en ondernemers. 

Deel dit evenement

bottom of page