top of page

di 19 okt

|

Via Zoom

Online schrijfochtend - oktober

Schrijven kan altijd en overal, maar toch komt het er niet vaak van. Kun jij wel een stok achter de deur gebruiken? Om te voorkomen dat schrijven onder aan je prioriteitenlijstje belandt, schrijven we samen, voluit, online.

Deze schrijfochtend zit vol
Bekijk de andere evenementen
Online schrijfochtend - oktober
Online schrijfochtend - oktober

Tijd en locatie

19 okt 2021, 09:00 – 11:00 CEST

Via Zoom

Over het evenement

Wil je vaker schrijven maar komt het er telkens niet van? Barst je van de ideeën maar heb je moeite om je verhaal op papier te krijgen? Of ontbreekt het je juist aan inspiratie om authentieke teksten voor je website, social media of je boek te schrijven? Reserveer dinsdagochtend 19 oktober in je agenda om voluit te schrijven. 

Deze keer volgen we het thema van de kinderboekenweek: worden wat je wil. Wat waren jouw dromen als kind? Wat wilde jij vroeger worden? En wat zijn je dromen voor de toekomst?  

We starten met een meditatie en ik trek een kaartje voor je uit mijn kaartendeck De moed om te schrijven. Deze kaarten en de bijbehorende schrijfoefeningen nodigen je uit om in de flow te schrijven en diepere lagen van jezelf te leren kennen. Daarna heb je de tijd om te schrijven aan je boek, je content of gewoon lekker voor jezelf. 

'De stemmetjes in mijn hoofd mochten tijdens de schrijfochtend even op zacht; geen (zelf)kritiek, gewoon lekker schrijven. De gedichten vlogen m’n pen uit. Mede dankzij de fijne, rustige, kundige begeleiding van Eveline.' - Ryanne Roozendaal

'Eveline haalt je uit je comfortzone waardoor je creativiteit volop de ruimte krijgt. Fijne mix van iets leren en schrijfopdrachten. Een aanrader voor iedere ondernemer die iets met schrijven wil doen!' – Melissa Kamstra, de handcoach

‘Dankzij de leuke oefeningen van Eveline heb ik een heel sterke tekst geschreven! En ook alle tools gekregen om zelf in the flow te schrijven. Ze is enthousiast, aanmoedigend en ontspannen.' – Dorine Tan

‘De woorden rolden op papier. Fijn om te ervaren.’ – Petra Zwemmer

Tickets

 • Online schrijfochtend

  De link voor de Zoom-meeting ontvang je via de mail.

  € 33,00
  Btw: btw inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Schrijfochtend + kaartendeck

  Tijdens de online schrijfochtend maak ik gebruik van mijn kaartendeck 'De moed om te schrijven'. Met dit ticket koop je een eigen exemplaar. (Dit is niet noodzakelijk voor deelname aan de schrijfochtend.) De link voor de Zoom-meeting ontvang je via de mail.

  € 62,95
  Btw: btw inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page