top of page

wo 24 nov

|

Via Zoom

Online schrijfochtend - november

Schrijven kan altijd en overal, maar toch komt het er niet vaak van. Kun jij wel een stok achter de deur gebruiken? Om te voorkomen dat schrijven onder aan je prioriteitenlijstje belandt, schrijven we samen, voluit, online.

Deze schrijfochtend zit vol
Bekijk de andere evenementen
Online schrijfochtend - november
Online schrijfochtend - november

Tijd en locatie

24 nov 2021, 09:00 – 11:00 CET

Via Zoom

Over het evenement

Wil je vaker schrijven maar komt het er telkens niet van? Barst je van de ideeën maar heb je moeite om je verhaal op papier te krijgen? Of ontbreekt het je juist aan inspiratie om authentieke teksten voor je website, social media of je boek te schrijven? Reserveer woensdagochtend 24 november in je agenda om voluit te schrijven. 

Deze keer is het thema: verlies. Door verhalen te vertellen, blijft de herinnering van mensen die we hebben verloren in leven. Over wie zou jij een verhaal willen optekenen? Of wil je juist iets loslaten door het letterlijk van je af te schrijven? Tijdens deze schrijfochtend staan we stil bij wat je verloren bent, wat je losgelaten hebt en wat dit je ook weer heeft opgeleverd.  

We starten met een meditatie en ik trek een kaartje voor je uit mijn kaartendeck De moed om te schrijven. Deze kaarten en de bijbehorende schrijfoefeningen nodigen je uit om in de flow te schrijven en diepere lagen van jezelf te leren kennen. Daarna heb je de tijd om te schrijven aan je boek, je content of gewoon lekker voor jezelf.

'De stemmetjes in mijn hoofd mochten tijdens de schrijfochtend even op zacht; geen (zelf)kritiek, gewoon lekker schrijven. De gedichten vlogen m’n pen uit. Mede dankzij de fijne, rustige, kundige begeleiding van Eveline.' - Ryanne Roozendaal

'Eveline haalt je uit je comfortzone waardoor je creativiteit volop de ruimte krijgt. Fijne mix van iets leren en schrijfopdrachten. Een aanrader voor iedere ondernemer die iets met schrijven wil doen!' – Melissa Kamstra, de handcoach

‘Dankzij de leuke oefeningen van Eveline heb ik een heel sterke tekst geschreven! En ook alle tools gekregen om zelf in the flow te schrijven. Ze is enthousiast, aanmoedigend en ontspannen.' – Dorine Tan

‘De woorden rolden op papier. Fijn om te ervaren.’ – Petra Zwemmer

Tickets

 • Online schrijfochtend

  De link voor de Zoom-meeting ontvang je via de mail.

  € 33,00
  Btw: btw inbegrepen
 • Schrijfochtend + kaartendeck

  Tijdens de online schrijfochtend maak ik gebruik van mijn kaartendeck 'De moed om te schrijven'. Met dit ticket koop je een eigen exemplaar. (Dit is niet noodzakelijk voor deelname aan de schrijfochtend.) De link voor de Zoom-meeting ontvang je via de mail.

  € 62,95
  Btw: btw inbegrepen
 • Ticket zonder btw

  Dit ticket is bedoeld voor (buitenlandse) ondernemers die niet btw-plichtig zijn.

  € 27,00
  Btw: btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page