top of page

di 19 mei

|

Masterclass

Masterclass voor coaches: Schrijf dat boek! ('s morgens)

Als coach zie je elke dag hoe jouw verhaal je klanten raakt en in beweging zet. Maar hoe verwerk je dat in een boek? Hoe begin je met schrijven?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Masterclass voor coaches: Schrijf dat boek! ('s morgens)
Masterclass voor coaches: Schrijf dat boek! ('s morgens)

Tijd en locatie

19 mei 2020, 09:30 – 11:00

Masterclass

Over het evenement

Voel je de noodzaak om een boek te schrijven, maar raak je verdwaald in al je ideeën? Ben je al een paar keer begonnen met schrijven maar loop je telkens vast? 

Als coach weet je welke impact jouw boek kan maken. Daarom wil je je persoonlijke ontwikkeling delen, je vakkennis én je praktijkervaringen. Maar hoe stop je dat allemaal in één boek? Hoe houd je overzicht en vind je de juiste structuur? 

In de masterclass Schrijf dat boek! help ik je om jouw unieke invalshoek te ontdekken, zodat je makkelijker inziet wat wel en niet in jouw boek past. Bovendien help ik je op weg met een handige opbouw, zodat je weet hoe je kunt beginnen met schrijven én hoe je het schrijven volhoudt. 

Want posts en blogs schrijven kun je prima, maar van het schrijven van een boek heb je geen kaas gegeten. Hoe werkt het in het boekenvak? Wil je weleens weten wat iemand die écht verstand heeft van boeken van jouw ideeën vindt? Meld je dan aan voor mijn masterclass voor coaches: Schrijf dat boek! 

Over mij en mijn missie

Mijn naam is Eveline Broekhuizen en ik heb ruim twaalf jaar ervaring in het boekenvak. Het liefst werk ik met coaches die een boek schrijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, omdat zij zo’n duidelijke drive voelen om hun boek de wijde wereld in te brengen. 

Vanuit die drive gaan we aan de slag in de masterclass, om te ontdekken wat je met dit boek wil bereiken, wie je wil bereiken en waarom. Deze stappen worden zo vaak overgeslagen en daardoor lopen heel veel schrijvers vast. 

Wanneer je weet waarom, voor wie en waarover jij je boek schrijft, wordt het veel makkelijker om overzicht te houden over alle onderwerpen die je wil delen, jouw unieke invalshoek te ontdekken en een heldere opbouw neer te zetten. En dat maakt het weer een stuk makkelijker om te beginnen én te blijven schrijven. 

Heb je een vraag over de masterclass? Twijfel je of het geschikt is voor jou of wil je meer weten? Laat het me weten! Mail naar info@evelinebroekhuizen.com of bel: 06 - 106 54 704. 

Bonus: persoonlijke feedback op je inleiding 

De inleiding is een van de lastigste teksten om te schrijven en daarom kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen! 

In de masterclass stellen we scherp wat je wil bereiken met je boek, wie je wil bereiken met je boek en wat de lezer kan bereiken met jouw boek. Dat helpt je om keuzes te maken: welke onderwerpen behandel je wel en welke niet? Wat wordt jouw unieke invalshoek? Hoe bouw je de hoofdstukken op en breng je een heldere structuur aan?

Al deze vragen worden beantwoord in de masterclass Schrijf dat boek! en de antwoorden komen terecht in je inleiding. Na de masterclass kun je de inleiding uitwerken en neem ik de tijd om je persoonlijke feedback te geven, zodat je doelgericht verder kunt schrijven aan je boek. 

Tickets

  • Online masterclass

    De link voor de online meeting ontvang je via e-mail.

    € 17,00
    Btw: +€ 3,57 btw
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page