top of page

do 22 sep

|

Online masterclass via Zoom

Masterclass Schrijf een boek dat ertoe doet (middag)

Voel je het verlangen om een boek te schrijven, maar raak je verdwaald in al je ideeën? Ben je al een paar keer begonnen met schrijven maar loop je telkens vast?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Masterclass Schrijf een boek dat ertoe doet (middag)
Masterclass Schrijf een boek dat ertoe doet (middag)

Tijd en locatie

22 sep 2022 15:00 – 16:30

Online masterclass via Zoom

Over het evenement

Je verhaal zit helemaal in je hoofd, je hoeft het alleen nog maar op papier te zetten. Je bent al een paar keer begonnen met schrijven, maar telkens loop je vast. Je hebt zoveel ideeën, waardoor je de rode draad kwijtraakt en je afvraagt: wie zit er op mijn boek te wachten?

In de masterclass Schrijf een boek dat ertoe doet help ik je om de rode draad van je verhaal te vinden én de motivatie om te schrijven. Je gaat actief aan de slag om contact te maken met je missie, zodat je voelt waar je het voor doet. Vanuit die kracht stel je scherp wat je met dit boek wil bereiken, wie en waarom. Deze stappen worden zo vaak overgeslagen en daardoor lopen heel veel schrijvers vast. [Meer lezen? Klik hieronder] 

 • Ben jij ondernemer of ervaringsdeskundige en weet je dat jouw verhaal impact maakt? 
 • Wil je je persoonlijke ontwikkeling, kennis en ervaring delen, maar vraag je je af hoe je dat allemaal in één boek gaat stoppen?
 • Ben je al begonnen met schrijven en kun je wel een extra boost gebruiken? 
 • Voel je dat het nu tijd is voor jouw boek?  

Doe mee met de masterclass 'Schrijf een boek dat ertoe doet'

 • Wanneer: 22 september van 15:00 tot 16:30 uur
 • Waar: online via Zoom
 • Voor wie: ondernemers en ervaringsdeskundigen
 • Investering: € 37,- 

Over mij

Mijn naam is Eveline Broekhuizen. Ik ben schrijfcoach voor ondernemers en ervaringsdeskundigen die een boek schrijven. Vanuit mijn ruime ervaring in het boekenvak breng ik orde in de chaos van al je ideeën en zorg ik dat je de lezer raakt, zodat je een boek schrijft dat er echt toe doet. 

Het liefst werk ik met coaches (in de ruimte zin van het woord) die een boek schrijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, omdat zij zo’n duidelijke drive voelen om hun boek de wijde wereld in te brengen. Vanuit die drive gaan we aan de slag in de masterclass. 

Bonus: persoonlijke feedback  

De inleiding is een van de lastigste onderdelen van je boek. Veel mensen schrijven de inleiding achteraf, want pas dan weet je waar je naartoe werkt. Maar hoe eerder je die koers bepaalt, hoe makkelijker het schrijven wordt. 

Daarom krijg je in deze workshop de handvatten om de koers van jouw boek uit te zetten. Na de workshop kun je de inleiding uitwerken én neem ik de tijd om je persoonlijke feedback te geven, zodat je doelgericht verder kunt schrijven aan je boek. 

Andere deelnemers over de workshop:

'Het was heel fijn om naar je te luisteren én aan het werk te zijn gezet. Ik kan niet wachten om te starten met het schrijven van de inleiding en ben erg benieuwd naar jouw feedback en visie hierop!'

'Ik zie nu nog scherper het belang en de meerwaarde van mijn boek in. Niet alleen voor de lezers, maar ook voor mijn expertstatus. Ook vond ik het heel fijn dat ik in zo’n korte tijd mijn structuur zoveel helderder heb. Wat kan een coach toch gelijk een verschil maken.'  

'De workshop was de eerste stap om weer dichter bij mijn boek te komen.'

'Leuk en nuttige en inspirerende masterclass, die maakt dat je direct helder hebt hoe je met de inleiding van je boek aan de slag kan gaan. Eveline heeft een fijn stappenplan en vragen die structuur aanbrengen in alles wat ik in mijn hoofd heb.'

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Online masterclass

  € 37,00

  +€ 7,77 btw

  De link voor de online meeting ontvang je via e-mail.

  € 37,00

  +€ 7,77 btw

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page