top of page

wo 19 mei

|

Via Zoom

Masterclass De moed om te schrijven

Speciaal voor klanten van 'Maak je eigen carddeck' laat schrijfcoach Eveline Broekhuizen je ervaren hoe je geïnspireerd kunt blijven schrijven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Masterclass De moed om te schrijven
Masterclass De moed om te schrijven

Tijd en locatie

19 mei 2021, 14:00 – 15:30 CEST

Via Zoom

Over het evenement

Je hebt allerlei ideeën voor je carddeck, je hebt al quotes verzameld en teksten geschreven. Maar nu je het verder wil gaan uitwerken, begint het verdacht veel op 'werk' te lijken. Je merkt dat je in je hoofd gaat zitten en je teksten stroef lopen. Of je wacht wekenlang op het moment dat je inspiratie hebt en je lekker in de flow zit.

In deze masterclass ga je ervaren dat je inspiratie kan vinden in jezelf, door te schrijven vanuit je intuïtie. Zodat je ideeën niet zomaar komen aanwaaien, maar je de flow bewust kunt opwekken.

Mijn naam is Eveline Broekhuizen. Als schrijfcoach begeleid ik coaches en ervaringsdeskundigen met het schrijven van hun boek. En met mijn kaartendeck De moed om te schrijven daag ik vrouwelijke ondernemers uit om authentieke teksten te schrijven, vanuit hun intuïtie. De inzichten en schrijfoefeningen inspireren om je eigen stem te vinden, je vertrouwen te vergroten en vanuit liefde voor jezelf te blijven schrijven.

In mijn schrijfcoaching maakte ik altijd al gebruik van kaartendecks om de woordenstroom op gang te brengen. En ik trek zelf dagelijks een kaartje om te schrijven vanuit mijn hart, in plaats van vast te blijven zitten in mijn hoofd. Zo zijn ook de teksten voor mijn eigen kaartendeck ontstaan.

We starten met een meditatie, waarna ik een kaartje voor je trek uit mijn kaartendeck De moed om te schrijven. Deze kaarten en de bijbehorende schrijfoefeningen nodigen je uit om in de flow te schrijven en diepere lagen van jezelf te leren kennen. Daarna brengen we meer focus aan door middel van storytelling en creatieve schrijfopdrachten.

'De stemmetjes in mijn hoofd mochten even op zacht; geen (zelf)kritiek, gewoon lekker schrijven. De teksten vlogen m’n pen uit. Mede dankzij de fijne, rustige, kundige begeleiding van Eveline.' - Ryanne Roozendaal

'Schrijven is lang niet altijd makkelijk. Op sommige momenten vloeien de woorden zonder moeite je scherm op, op andere momenten is het vooral bikkelen. En wachten en weer opnieuw beginnen. Juist op die momenten ben je geneigd om het op te geven en je interne criticus te laten winnen. Evelines kaartendeck zorgt ervoor dat je in de flow blijft, geen weerstand tegen schrijven opbouwt en weer makkelijker je weg terugvindt naar je onderwerp. Ze helpt je op een prettige manier vooruit.' - Joyce Spijker, auteur van o.a. Ruimte voor liefde en Volg me

Deel dit evenement

bottom of page