top of page

za 24 jul

|

Hargen aan Zee

Full Moon Yoga & Writing

Geniet van the best of both worlds: de ontspanning van yin yoga in de duinen en de creatieve kracht van schrijven tijdens de volle maan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Full Moon Yoga & Writing
Full Moon Yoga & Writing

Tijd en locatie

24 jul 2021, 09:00 – 11:00

Hargen aan Zee, 1871 GZ Hargen aan Zee, Nederland

Over het evenement

In deze sessie krijg je the best of both worlds: de ontspanning van yin yoga in de duinen en de creatieve kracht van schrijven tijdens de volle maan.

Joyce Mol neemt je mee in een diepe innerlijke reis met ademwerk en yin yoga. Zodat je kunt voelen wie jij werkelijk bent en waar jouw lichaam en ziel behoefte aan heeft. Deze vollemaansessie is een selfcare moment voor jouzelf waarin je weer de ruimte neemt om te voelen. Je diepste emoties vertellen jou het verhaal dat werkelijk in jou leeft.

Eveline Broekhuizen wakkert jouw creatiekracht aan met intuïtieve schrijfoefeningen, afgestemd op de energie van de volle maan. Tijdens een dankbaarheidsritueel schrijf je van je af wat je los mag laten, zodat je ruimte maakt om een boodschap te ontvangen van je hogere zelf. Door een kaartje te trekken uit het kaartendeck De moed om te schrijven word je aangemoedigd om diepere lagen van jezelf te verkennen en te ontdekken dat je inspiratie niet ver hoeft te zoeken. Je hoeft er alleen maar op te vertrouwen dat je het zal vinden in jezelf.

De sessie vind plaats in de duinen van Hargen aan Zee. We spreken achteraan op de parkeerplaats af waar we gezamenlijk de duinen inlopen. De workshop is van 9.00 - 11.00 uur. We spreken om 08.45 uur af om gezamenlijk naar de plek des relaxation te lopen. Mocht het toch slecht weer zijn, dan verplaatsen we de sessie naar de studio van Mind Events Factory.

Je ontvangt bij deze workshop een goodybag met onder andere een edelsteen die je ondersteunt in het leven vanuit je hart, inzichtenkaarten uit het kaartendeck De moed om te schrijven van Eveline en nog meer extra’s.

Inschrijven kan nu via de website! Wacht niet te lang, er is beperkt plek beschikbaar.

Tickets

  • Full Moon Yoga & Writing

    Inclusief goodybag

    € 97,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page