top of page

wo 17 feb

|

Via Zoom

Focus & Flow schrijfochtend - volhouden

Schrijven kan altijd en overal, maar toch komt het er niet vaak van. Kun jij wel een stok achter de deur gebruiken? Om te voorkomen dat schrijven onder aan je prioriteitenlijstje belandt, schrijven we samen, online, met focus en flow.

Deze schrijfochtend zit vol
Bekijk de andere evenementen
Focus & Flow schrijfochtend - volhouden
Focus & Flow schrijfochtend - volhouden

Tijd en locatie

17 feb 2021, 09:30 – 11:30 CET

Via Zoom

Over het evenement

Wil je vaker schrijven maar komt het er telkens niet van? Barst je van de ideeën maar heb je moeite om je verhaal op papier te krijgen?

Wat voor onderneming je ook hebt: teksten schrijven daar ontkom je niet aan. Maar wanneer neem je hier echt de tijd voor? En waar vind je inspiratie om authentieke teksten voor je website, social media of je boek te schrijven? Reserveer woensdagochtend 17 februari in je agenda om te schrijven met focus en flow. Deze keer verkennen we het thema: volhouden en maken we korte metten met de smoesjes die jou ervan weerhouden om te schrijven. 

We starten met een meditatie, waarna ik een kaartje voor je trek uit mijn kaartendeck De moed om te schrijven. Deze kaarten en de bijbehorende schrijfoefeningen nodigen je uit om in de flow te schrijven en diepere lagen van jezelf te leren kennen. Daarna brengen we meer focus aan door middel van storytelling en creatieve schrijfopdrachten.

In een groep van maximaal 10 personen én vanuit de veilige omgeving van je eigen huis of kantoor, krijg je voldoende tijd en ruimte om waardevolle content te creëren. Aan het eind van de ochtend heb je diverse teksten geschreven, die je kunt uitwerken tot een blog, webtekst of je eigen boek!

'De stemmetjes in mijn hoofd mochten tijdens de schrijfochtend even op zacht; geen (zelf)kritiek, gewoon lekker schrijven. De gedichten vlogen m’n pen uit. Mede dankzij de fijne, rustige, kundige begeleiding van Eveline.' - Ryanne Roozendaal

'Eveline haalt je uit je comfortzone waardoor je creativiteit volop de ruimte krijgt. Fijne mix van iets leren en schrijfopdrachten. Een aanrader voor iedere ondernemer die iets met schrijven wil doen!' – Melissa Kamstra, de handcoach

‘Dankzij de leuke oefeningen van Eveline heb ik een heel sterke tekst geschreven! En ook alle tools gekregen om zelf in the flow te schrijven. Ze is enthousiast, aanmoedigend en ontspannen.' – Dorine Tan

‘De woorden rolden op papier. Fijn om te ervaren.’ – Petra Zwemmer

Tickets

 • Online schrijfochtend

  De link voor de Zoom-meeting ontvang je via de mail.

  € 27,00
  Btw: +€ 5,67 btw
  Verkoop geëindigd op
 • Schrijfochtend + kaartendeck

  Tijdens de online schrijfochtend maak ik gebruik van mijn kaartendeck 'De moed om te schrijven'. Met dit ticket koop je een eigen exemplaar. (Dit is niet noodzakelijk voor deelname aan de schrijfochtend.) De link voor de Zoom-meeting ontvang je via de mail.

  € 56,95
  Btw: +€ 11,96 btw
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page