top of page

do 14 jan

|

Via Zoom

Focus & Flow schrijfochtend - januari

Schrijven kan altijd en overal, maar toch komt het er niet vaak van. Kun jij wel een stok achter de deur gebruiken? Om te voorkomen dat schrijven onder aan je prioriteitenlijstje belandt, schrijven we samen, online, met focus en flow.

Deze schrijfochtend zit vol
Bekijk de andere evenementen
Focus & Flow schrijfochtend - januari
Focus & Flow schrijfochtend - januari

Tijd en locatie

14 jan 2021, 09:30 – 13:30 CET

Via Zoom

Over het evenement

Wil je vaker schrijven maar komt het er telkens niet van? Barst je van de ideeën maar heb je moeite om je verhaal op papier te krijgen?

Wat voor onderneming je ook hebt: teksten schrijven daar ontkom je niet aan. Maar wanneer neem je hier echt de tijd voor? En waar vind je inspiratie om authentieke teksten voor je website, social media of je boek te schrijven? Reserveer donderdagochtend 14 januari in je agenda om te schrijven met focus en flow.

We starten met een meditatie, waarna ik een kaartje voor je trek uit mijn kaartendeck De moed om te schrijven. Daarna ontvang je gevarieerde creatieve schrijfoefeningen, zodat je je innerlijke stem ontdekt en inspiratie vindt in het hier en nu. 

In een groep van maximaal 10 personen én vanuit de veilige omgeving van je eigen huis of kantoor, krijg je voldoende tijd en ruimte om waardevolle content te creëren. Aan het eind van de ochtend heb je diverse teksten geschreven, die je kunt uitwerken tot een blog, webtekst of je eigen boek!

'De stemmetjes in mijn hoofd mochten tijdens de schrijfochtend even op zacht; geen (zelf)kritiek, gewoon lekker schrijven. De gedichten vlogen m’n pen uit. Mede dankzij de fijne, rustige, kundige begeleiding van Eveline.' - Ryanne Roozendaal

'Eveline haalt je uit je comfortzone waardoor je creativiteit volop de ruimte krijgt. Fijne mix van iets leren en schrijfopdrachten. Een aanrader voor iedere ondernemer die iets met schrijven wil doen!' – Melissa Kamstra, de handcoach

‘Dankzij de leuke oefeningen van Eveline heb ik een heel sterke tekst geschreven! En ook alle tools gekregen om zelf in the flow te schrijven. Ze is enthousiast, aanmoedigend en ontspannen.' – Dorine Tan

‘De woorden rolden op papier. Fijn om te ervaren.’ – Petra Zwemmer

Tickets

  • Online schrijfochtend

    De link voor de Zoom-meeting ontvang je via de mail.

    € 27,00
    Btw: +€ 5,67 btw

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page