Samenwerking met Susanna Florie


Samen met Susanna Florie geef ik op 16 november de training Ben jij een expert? Schrijf een boek! Wie is Susanna en wat doet zij precies? Tijd om even kennis te maken!


Ik ben Susanna Florie, schrijfster, uitgever en trainer bij Leessst in Schagen. Ik ben moeder van Zoë en getrouwd met Robin. Op 5 oktober 2014 is na een spectaculaire boekpresentatie mijn ebook Daisy online gegaan. Het is te verkrijgen bij alle grote online verkooppunten zoals Bruna, Bol, Ako, Libris. Daisy is ook op papier te verkrijgen en te bestellen via bestellen@leessst.com.

LEESSST UITGEVERIJ

Leessst is mijn uitgeverij en in 2013 opgericht om auteurs te begeleiden in het proces van idee tot boekhandel. Of je nu een prentenboek, roman, dichtbundel, essay of managementboek wil uitgeven als ebook of op papier, dat maakt niet uit. Door je te begeleiden op het gebied van redactie, opmaak, drukken en boekmarketing wordt jouw manuscript uiteindelijk het boek dat misschien wel door duizenden lezers gelezen wordt.


WORKSHOPS EN TRAININGEN

Maar de stap om te beginnen met schrijven is voor sommigen al erg groot. Een schrijfworkshop of -cursus is dan een begin. Als trainer geef ik verschillende schrijfworkshops, -trainingen en -cursussen die je kunnen helpen. Leessst is er voor iedereen die schrijft, dus ook voor jou als beginner. Zo is er de cursus Van Idee tot Boekhandel – schrijven, illustreren, uitgeven en meer, er zijn workshops Thriller Schrijven, Gedichten en Levensverhalen schrijven en er zijn schrijfdagen.

ZAKELIJKE TRAININGEN

Ook voor zakelijke klanten zijn er diverse trainingen: Blogs schrijven, Nieuwsbrieven schrijven en Schrijven voor Social Media en Storytelling voor bedrijven. Ben jij een expert, kom dan naar de training Ben jij een expert? Schrijf een boek! Als je zelf alle ballen hoog wil houden en tips en adviezen wil op schrijfgebied, meld je dan aan voor één van de trainingen, waarin je vooral gaat doen, want zo ontdek je jouw kracht op schrijfgebied, zie je jouw verbeterpunten en voel je hoe eenvoudig schrijven eigenlijk kan zijn. De trainingen kunnen ook 1-op-1 gegeven worden of incompany.


SCHRIJFSTER

Zelf schrijf ik ook: webteksten, interviews, verslagen, blogs, en teksten voor Social Media. Schrijven is naast mijn werk ook mijn grootste hobby, zo schrijf ik zelf ook aan een nieuw manuscript, schrijf ik kindergedichten, verhalen en werk ik mee aan scripts voor de Filmclub Schagen.

SAMENWERKEN

Sinds kort werk ik samen met Bernou Karten en Pieter Klomp van Kunst- en Tekenwerk aan de cursus Van Idee tot Boekhandel – schrijven, illustreren, uitgeven en meer. Door onze krachten te bundelen, komen de cursisten tot fantastische werken en dat is wat wij willen. Het is mogelijk om losse lessen te volgen op het gebied waarvoor jij dat nodig denkt te hebben.

De samenwerking met Eveline Broekhuizen van Elibro Tekst en Redactie op het gebied van redactie en schrijven is ook uniek. Wij staan beiden aan verschillende kanten van het boekproces. Waar Eveline goed is in het begeleiden van het manuscript, de redactie en het schrijven van boekteksten, onderhoud ik het contact met vormgevers, de drukkerij en de auteurs. Samen zijn wij compleet. Wij geven samen de training Ben jij een expert? Schrijf een boek!

Wil je meer over mij weten… Ga dan naar www.leessst.com of volg mij op Social Media.

#samenwerking #uitgeverij #uitgeven #schrijven #workshop #training #expert

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Tel: 06 - 106 54 704

E-mail: info@evelinebroekhuizen.com

 

KvK-nummer: 58482210

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2020 by Eveline Broekhuizen, Wieringerwaard. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie