Waar ben jij goed in?


De zomer is voorbij en alles lijkt weer in beweging te komen. Dit merk ik onder meer aan allerlei netwerkbijeenkomsten die deze maand worden georganiseerd. Hierdoor bruis ik weer van de energie en van de ideeën!


Tijdens de Power2U kennissessie van Equivisie kwam ik erachter dat ik best wel op de goede weg ben met mijn bedrijf. Mijn antwoord op de vraag ‘waar ben jij trots op’ tijdens het volgende evenement, bevestigde dit beeld. En tijdens een sparringsessie bij Pand Raak kreeg ik de feedback dat ik best wat zekerder mocht zijn van mezelf: ik ben goed in wat ik doe.

Dit heb ik nooit eerder zo duidelijk over mezelf durven zeggen. Vaak hoorde ik zo’n stemmetje in mijn achterhoofd: straks komen ze erachter dat je het eigenlijk helemaal niet kan. Maar wat zou ik dan niet kunnen? Als iemand anders zoiets tegen me zou zeggen, dan zou ik direct het tegendeel bewijzen.

Want ik ben goed in wat ik doe: boeken redigeren, teksten verbeteren en verhalen naar een hoger plan tillen. En ik weet hoe het boekenvak in elkaar zit.

Weet jij waar jij goed in bent? En wil je dat naar buiten brengen? Schrijf er dan eens een blog over. Of misschien wel een boek? Want daarmee word je een autoriteit binnen jouw vakgebied of bevestig je je expertstatus. Bovendien kun je waarschijnlijk een hele hoop mensen helpen als je jouw kennis en ervaring deelt.


Beginnen er nu allerlei stemmetjes in je achterhoofd te jengelen, die bijvoorbeeld zeggen dat je niet zo goed kunt schrijven? Dat hoeft geen probleem te zijn. Ik help je graag. Want daar ben ik toevallig goed in!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Mail dan naar info.elibro@gmail.com of neem contact met me op via 06 -106 54 704. Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten en workshops? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.