Tue, Apr 06 | Online workshop via Zoom

Online workshop 'Hoe pak je door met je boek?'

Voel je de noodzaak om een boek te schrijven, maar raak je verdwaald in al je ideeën? Ben je al een paar keer begonnen met schrijven maar loop je telkens vast?

Tijd en locatie

Apr 06, 7:30 PM – 9:00 PM
Online workshop via Zoom

Over het evenement

Als coach weet je dat jouw verhaal ertoe doet. Je weet welke impact je op jouw klanten kan maken. Daarom wil je je persoonlijke ontwikkeling delen, je vakkennis én je praktijkervaringen. Maar hoe stop je dat allemaal in één boek? 

Je bent al een paar keer begonnen met schrijven, maar telkes loop je vast. Je hebt zoveel ideeën, maar je raakt de rode draad kwijt. Het zit allemaal in je hoofd, je hoeft het alleen nog maar op papier te zetten. Maar dat blijkt nog knap lastig... 

In de workshop Hoe pak je door met je boek help ik je om de rode draad van je verhaal te vinden én de motivatie om te schrijven. Je leert hoe je je innerlijke criticus even buitenspel kan zetten. Je weet wel, die stemmetjes die zeggen: wie ben jij om een boek te schrijven, wie zit daar nou op te wachten, is je verhaal wel waardevol genoeg? 

Je maakt contact met je missie, zodat je voelt waar je het voor doet. Vanuit die kracht stel je scherp wat je met dit boek wil bereiken, wie je wil bereiken en waarom. Deze stappen worden zo vaak overgeslagen en daardoor lopen heel veel schrijvers vast. 

Voel jij ook dat je je verhaal wil delen, je missie wil uitdragen en impact wil maken? Voel je dat het nu tijd is voor jouw boek? 

Over mij

Mijn naam is Eveline Broekhuizen. Ik ben schrijfcoach voor coaches die een boek schrijven. Vanuit mijn ruime ervaring in het boekenvak breng ik orde in de chaos van al je ideeën en zorg ik dat je de lezer raakt, zodat je een boek schrijft dat er echt toe doet. 

Het liefst werk ik met coaches die een boek schrijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, omdat zij zo’n duidelijke drive voelen om hun boek de wijde wereld in te brengen. Vanuit die drive gaan we aan de slag in de masterclass. 

Heb je een vraag over de workshop? Twijfel je of het geschikt is voor jou of wil je meer weten? Laat het me weten! Mail naar info@evelinebroekhuizen.com of bel: 06 - 106 54 704. 

Bonus: persoonlijke feedback  

De inleiding is een van de lastigste onderdelen van je boek. Veel mensen schrijven de inleiding achteraf, want pas dan weet je waar je naartoe werkt. Maar hoe eerder je die koers bepaalt, hoe makkelijker het schrijven wordt. 

Daarom krijg je in deze workshop de handvatten om de koers van jouw boek uit te zetten. Na de workshop kun je de inleiding uitwerken én neem ik de tijd om je persoonlijke feedback te geven, zodat je doelgericht verder kunt schrijven aan je boek. 

Andere coaches over de workshop:

'Het was heel fijn om naar je te luisteren én aan het werk te zijn gezet. Ik kan niet wachten om te starten met het schrijven van de inleiding en ben erg benieuwd naar jouw feedback en visie hierop!'

'Ik zie nu nog scherper het belang en de meerwaarde van mijn boek in. Niet alleen voor de lezers, maar ook voor mijn expertstatus. Ook vond ik het heel fijn dat ik in zo’n korte tijd mijn structuur zoveel helderder heb. Wat kan een coach toch gelijk een verschil maken.'  

'De workshop was de eerste stap om weer dichter bij mijn boek te komen.'

'Leuk en nuttige en inspirerende masterclass, die maakt dat je direct helder hebt hoe je met de inleiding van je boek aan de slag kan gaan. Eveline heeft een fijn stappenplan en vragen die structuur aanbrengen in alles wat ik in mijn hoofd heb.'

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Online workshop
  €37
  +€7.77 btw
  €37
  +€7.77 btw
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

Tel: 06 - 106 54 704

E-mail: info@evelinebroekhuizen.com

 

KvK-nummer: 58482210

 • Grijs Facebook Icon
 • Gray Instagram Icon
 • Gray LinkedIn Icon

© 2020 by Eveline Broekhuizen, Wieringerwaard. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie