di 19 okt. | Via Zoom

Focus & Flow schrijfochtend - oktober

Schrijven kan altijd en overal, maar toch komt het er niet vaak van. Kun jij wel een stok achter de deur gebruiken? Om te voorkomen dat schrijven onder aan je prioriteitenlijstje belandt, schrijven we samen, online, met focus en flow.
Focus & Flow schrijfochtend - oktober

Tijd en locatie

19 okt. 09:00 – 11:00 CEST
Via Zoom

Over het evenement

Wil je vaker schrijven maar komt het er telkens niet van? Barst je van de ideeën maar heb je moeite om je verhaal op papier te krijgen? Of ontbreekt het je juist aan inspiratie om authentieke teksten voor je website, social media of je boek te schrijven? Reserveer dinsdagochtend 19 oktober in je agenda om te schrijven met focus en flow. 

Wil je 4 x een online schrijfochtend volgen? Klik dan hier.

Deze keer volgen we het thema van de kinderboekenweek: worden wat je wil. Wat waren jouw dromen als kind? Wat wilde jij vroeger worden? En wat zijn je dromen voor de toekomst?  

We starten met een meditatie en ik trek een kaartje voor je uit mijn kaartendeck De moed om te schrijven. Deze kaarten en de bijbehorende schrijfoefeningen nodigen je uit om in de flow te schrijven en diepere lagen van jezelf te leren kennen. Daarna brengen we meer focus aan door middel van storytelling en creatieve schrijfopdrachten. 

In een groep van maximaal 10 personen én vanuit de veilige omgeving van je eigen huis of kantoor, krijg je voldoende tijd en ruimte om waardevolle content te creëren. Aan het eind van de ochtend heb je diverse teksten geschreven, die je kunt uitwerken tot een blog, webtekst of je eigen boek!

'De stemmetjes in mijn hoofd mochten tijdens de schrijfochtend even op zacht; geen (zelf)kritiek, gewoon lekker schrijven. De gedichten vlogen m’n pen uit. Mede dankzij de fijne, rustige, kundige begeleiding van Eveline.' - Ryanne Roozendaal

'Eveline haalt je uit je comfortzone waardoor je creativiteit volop de ruimte krijgt. Fijne mix van iets leren en schrijfopdrachten. Een aanrader voor iedere ondernemer die iets met schrijven wil doen!' – Melissa Kamstra, de handcoach

‘Dankzij de leuke oefeningen van Eveline heb ik een heel sterke tekst geschreven! En ook alle tools gekregen om zelf in the flow te schrijven. Ze is enthousiast, aanmoedigend en ontspannen.' – Dorine Tan

‘De woorden rolden op papier. Fijn om te ervaren.’ – Petra Zwemmer

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Online schrijfochtend
  €33
  btw inbegrepen
  €33
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Schrijfochtend + kaartendeck
  €62.95
  btw inbegrepen
  €62.95
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Ticket zonder btw
  €27
  btw inbegrepen
  €27
  btw inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement