Feedback

traject

 • Je bent al begonnen met schrijven en hebt behoefte aan een professionele sparringspartner.

 • Je wil dat iemand meeleest en tijdens het schrijven bijstuurt.

 • Je wil feedback op je tekst ontvangen en regelmatig (online) contact hebben.

Focus & flow

traject

 • Je weet waarover je boek gaat en wat je ermee wil bereiken.

 • Je hebt behoefte aan feedback en structuur.

 • Je kunt wel een stok achter de deur gebruiken, zodat je stappen verder komt met schrijven.

   

De moed om te schrijven

traject

 • Je hebt ideeën voor je boek, maar weet niet echt  welke kant je op wil.

 • Je wil begeleid worden van A tot Z, van inleiding tot uitgever.

 • Je hebt behoefte aan een sparringspartner die je aanmoedigt als het even tegenzit.
   

Elibro-2019-KimdeVriesFotografie-66.jpg

Feedbacktraject

De eerste reacties op je boek zijn altijd spannend. Maar waarom zou je daarmee wachten tot je boek in de winkel ligt? En waarom zou je ermee wachten tot je manuscript af is?

Zou het niet veel fijner zijn om tijdens het schrijven feedback, tips en adviezen te ontvangen? Zodat je op tijd kunt bijsturen zonder dat je je hele verhaal hoeft te om te gooien? 

Tijdens het feedbacktraject lees ik elk hoofdstuk met je mee. Ik behoud het overzicht zodat je niet te veel uitweidt, samen sparren we over de opbouw en spanning, en ik geef je tips en schrijftechnieken om je stijl te verbeteren. Zodat jouw verhaal de lezer raakt, van de eerste letter tot de laatste bladzijde.

Wat ontvang je?

 • Een 10-strippenkaart. Elke strip is feedback op 1 hoofdstuk waard (tot 4000 woorden) of 1 uur online sparren. 

 • Suggesties en opmerkingen in de marge van de tekst én een algemeen adviesrapport per hoofdstuk.

 • 1 extra strip gratis bij een volgende strippenkaart.

Wat is de investering?

€ 897,- exclusief btw

Stuur me een mailtje waarin je kort wat meer vertelt over je boek of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

 
 

Focus & flow traject

Je bent al een tijdje bezig met het schrijven van je boek. Maar op de een of andere manier komt het elke keer weer onder aan je prioriteitenlijstje te staan. Terwijl je weet dat jouw verhaal ertoe doet. Dat jouw boek het verschil kan maken. 

Je pakt het schrijven telkens weer op, maar hebt steeds meer moeite om door de bomen het bos te blijven zien. Je wilt je persoonlijke ontwikkeling delen, je vakkennis én je praktijkervaringen. Hoe stop je dat allemaal in één boek?

Met het Focus & Flow traject werken we samen een structuur uit, zodat je weer overzicht hebt en gefocust de hoofdstukken kunt uitwerken. Mét voldoende ruimte om je intuïtie te volgen en mee te gaan met de flow.

Wat ontvang je? 

 • Dit traject duurt 6 maanden en bestaat uit 3 focussessies en 3 feedbacksessies. We starten met een focussessie, waarna je de ideeën gaat uitwerken en de teksten gaat uitschrijven. Vervolgens geef ik feedback op de tekst. Zo wisselen de sessies zich af en heb je een goede stok achter de deur om je verhaal af te maken.

 • Aan het eind van het traject heb je een manuscript dat klaar is om naar een uitgever of redacteur te sturen. 

 • De focussessies duren 1,5 uur en kunnen online of offline plaatsvinden. Samen werken we de structuur en opbouw van je boek uit. Je ontvangt advies over het schrijf- en uitgeefproces en ik help je om je schrijfblokkades te doorbreken. Deze sessies zijn op maat: we bepalen samen wat we zullen behandelen.

 • In de feedbacksessies ontvang je opmerkingen en aanwijzingen in de tekst om je verhaal naar een hoger niveau te tillen. Vervolgens bespreken we de feedback in een online sessie van 1 uur.

 • Bovendien kun je elke maand meedoen met de online Focus & Flow schrijfochtend

Daan Jensen:

'Eveline is een professional. Vanaf de start van onze samenwerking voelde ik dat ik er niet meer alleen voor stond. Ze hielp me met de tekst, de inhoud en het houden van overzicht. En ze deed meer. Ze is een motivator en wist altijd haarfijn de juiste momenten, en toon, te kiezen om me weer op het (soms verloren) spoor te zetten. Ik hoop dat ze me bij mijn volgende boek weer wil coachen!'

Wil je meer weten? Laten we kennismaken. Ik hoor graag waar jouw boek over gaat en ben benieuwd of er een klik tussen ons is. 

Elibro-2019-KimdeVriesFotografie-14.jpg
Eveline Broekhuizen schrijfcoaching werk

De moed om te schrijven

jaartraject

Niet de beste schrijvers publiceren een boek, maar de dapperste. Het schrijven van een boek is een heel proces en vergt een hoop doorzettingsvermogen.

 

In dit jaartraject begeleid en ondersteun ik je stap voor stap. Ik help je om te schrijven vanuit je hart, in plaats van te verdwalen in de doolhof van ideeën. Samen ontdekken we jouw unieke invalshoek, zodat je vanuit een heldere structuur een verhaal kunt uitwerken dat de lezer raakt.

Wat ontvang je?

 • Het traject bestaat uit 6 coachsessies, die online of offline kunnen plaatsvinden, en 6 feedbacksessies.

 • Aan het begin van elke maand neem ik contact met je op om te horen hoe het met schrijven gaat: wat gaat er goed, wat houdt je tegen en waar heb je behoefte aan? 

 • Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met jouw missie, de structuur van je boek en de opbouw van de hoofdstukken. Je ontvangt tools om korte metten te maken met je schrijftwijfels, zodat je het schrijven volhoudt. Ook adviseer ik je over (zelf) uitgeven, je boek pitchen en ik deel handige tips op basis van mijn jarenlange ervaring in het boekenvak.

 • Daarnaast ontvang je 6 keer uitgebreide en opbouwende feedback op de hoofdstukken van je manuscript, zodat jouw boek je missie uitdraagt, impact maakt en de lezer raakt. 

 • Bovendien ontvang je het kaartendeck De moed om te schrijven en kan je elke maand meedoen met de online Focus & Flow schrijfochtend

Het schrijven van een boek is een proces dat je niet van tevoren helemaal kunt uitstippelen. Daarom gebruik ik mijn intuïtie om op jou in te tunen tijdens onze samenwerking. Zodat ik kan voelen wat nodig is in het proces en waar jij behoefte aan hebt. 

 

Ik ga een langdurige samenwerking met je aan, op basis van vertrouwen. Daarom vind ik het heel belangrijk dat er een klik tussen ons is. Wil jij ontdekken of het goed voelt om met mij samen te werken? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Evelyn Koelewijn:

​'Wat een TOP schrijfcoach ben jij voor mij! Telkens als ik te veel in mijn hoofd ga zitten, en me te veel focus op het eindresultaat, stimuleer jij mij om gewoon te schrijven. Dat maakt dat mijn schrijfproces weer gaat stromen en ik opnieuw plezier heb in het proces. Dankzij jou besef ik dat de reis ernaartoe net zo belangrijk is als de eindbestemming.' 

Natasja Geyteman-Bos:

​'Ik ben superblij dat Eveline op mijn pad is gekomen. Ze was echt een coach waar ik zo veel aan heb gehad. Als ik Eveline belde, dan kon ze de rust weer terugbrengen.

Ze bleef neutraal en kon kwesties vanuit haar ervaring van verschillende kanten belichten.'

 

Wil je dat jouw boek er écht komt? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.

 
Tel: 06 - 106 54 704

E-mail: info@evelinebroekhuizen.com

 

KvK-nummer: 58482210

 • Grijs Facebook Icon
 • Gray Instagram Icon
 • Gray LinkedIn Icon

© 2020 by Eveline Broekhuizen, Wieringerwaard. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie