Focus & flow

traject

 • Je weet waarover je boek gaat en wat je ermee wil bereiken.

 • Je hebt behoefte aan feedback en structuur.

 • Je kunt wel een stok achter de deur gebruiken, zodat je stappen verder komt met schrijven.

   

De moed om te schrijven

traject

 • Je hebt ideeën voor je boek, maar weet niet echt  welke kant je op wil.

 • Je wil begeleid worden van A tot Z, van inleiding tot uitgever.

 • Je hebt behoefte aan een stok achter de deur en een duwtje in de goede richting.
   

Eveline Schrijfcoach.jpg

Focus & flow traject

Je bent al een tijdje bezig met het schrijven van je boek. Maar op de een of andere manier komt het elke keer weer onder aan je prioriteitenlijstje te staan. Terwijl je weet dat jouw verhaal ertoe doet. Dat jouw boek het verschil kan maken. 

Je pakt het schrijven telkens weer op, maar hebt steeds meer moeite om door de bomen het bos te blijven zien. Je wilt je persoonlijke ontwikkeling delen, je vakkennis én je praktijkervaringen. Hoe stop je dat allemaal in één boek?

Met het Focus & Flow traject werken we samen een structuur uit, zodat je weer overzicht hebt en gefocust de hoofdstukken kunt uitwerken. Mét voldoende ruimte om je intuïtie te volgen en mee te gaan met de flow.

Dit halfjaar traject bestaat uit 3 focussessies en 3 feedbacksessies. In deze sessie ontdekken we samen de structuur van je boek, help ik je om schrijfblokkades te doorbreken en geef ik je de tools en schrijftechnieken om je tekst naar een hoger niveau te tillen en de lezer te raken.

Wil je meer weten? Laten we kennismaken. Ik hoor graag waar jouw boek over gaat en ben benieuwd of er een klik tussen ons is. 

Daan Jensen:

'Eveline is een professional. Vanaf de start van onze samenwerking voelde ik dat ik er niet meer alleen voor stond. Ze hielp me met de tekst, de inhoud en het houden van overzicht. En ze deed meer. Ze is een motivator en wist altijd haarfijn de juiste momenten, en toon, te kiezen om me weer op het (soms verloren) spoor te zetten. Ik hoop dat ze me bij mijn volgende boek weer wil coachen!'

 

De moed om te schrijven

jaartraject

Niet de beste schrijvers publiceren een boek, maar de dapperste. Het schrijven van een boek is een heel proces en vergt een hoop doorzettingsvermogen.

 

In dit jaartraject begeleid en ondersteun ik je stap voor stap. Ik help je om te schrijven vanuit je hart, in plaats van te verdwalen in de doolhof van ideeën. Samen ontdekken we jouw unieke invalshoek, zodat je vanuit een heldere structuur een verhaal kunt uitwerken dat de lezer raakt.

Het traject bestaat uit 4 coachsessies, die online of offline kunnen plaatsvinden, en 4 feedbacksessies. Tijdens coachsessies gaan we aan de slag met jouw missie, de structuur van je boek en de opbouw van de hoofdstukken. Ik geef je alle tools en schrijftechnieken om het schrijven vol te houden en de lezer te raken. Ook adviseer ik je over (zelf) uitgeven, je boek pitchen en ik deel handige tips op basis van mijn jarenlange ervaring in het boekenvak.

Daarnaast ontvang je 4 keer uitgebreide en opbouwende feedback op de hoofdstukken van je manuscript.  Zodat jouw boek je missie uitdraagt, impact maakt en de lezer raakt.

Het schrijven van een boek is een proces dat je niet van tevoren helemaal kunt uitstippelen. Daarom gebruik ik mijn intuïtie om op jou in te tunen tijdens onze samenwerking. Zodat ik kan voelen wat nodig is in het proces en waar jij behoefte aan hebt. 

 

Ik ga een langdurige samenwerking met je aan, op basis van vertrouwen. Daarom vind ik het heel belangrijk dat er een klik tussen ons is. Wil jij ontdekken of het goed voelt om met mij samen te werken? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Evelyn Koelewijn:

​'Wat een TOP schrijfcoach ben jij voor mij! Telkens als ik te veel in mijn hoofd ga zitten, en me te veel focus op het eindresultaat, stimuleer jij mij om gewoon te schrijven. Dat maakt dat mijn schrijfproces weer gaat stromen en ik opnieuw plezier heb in het proces. Dankzij jou besef ik dat de reis ernaartoe net zo belangrijk is als de eindbestemming.' 

Natasja Geyteman-Bos:

​'Ik ben superblij dat Eveline op mijn pad is gekomen. Ze was echt een coach waar ik zo veel aan heb gehad. Als ik Eveline belde, dan kon ze de rust weer terugbrengen.

Ze bleef neutraal en kon kwesties vanuit haar ervaring van verschillende kanten belichten.'

 

Wil je dat jouw boek er écht komt? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.

Eveline Broekhuizen schrijfcoaching werk
 
Tel: 06 - 106 54 704

E-mail: info@evelinebroekhuizen.com

 

KvK-nummer: 58482210

 • Grijs Facebook Icon
 • Gray Instagram Icon
 • Gray LinkedIn Icon

© 2020 by Eveline Broekhuizen, Wieringerwaard. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie